SunHoivan kotihoidon asiakas ja hoitaja Tammelantorilla

Ikäihmisten hoivapalvelut Tampereen seudulla – Seuraa, apua ja kotihoitoa omaan kotiin

SunHoiva tarjoaa yksilöllisiä hoivapalveluita ikäihmisille heidän omassa kodissaan ja ympäristössään. Tuomme iloa ja lämpöä jokaiseen kohtaamiseen sekä tarjoamme ammattitaitoista hoivaa ja kotihoitoa tukemaan asiakkaidemme arjen sujuvuutta.

SunHoivan hoitaja mittaa ikäihmisen verenpainetta

Asiakaslähtöistä hoivaa ja kotihoitoa, aurinkoista seuraa ja läsnäoloa

Keskitymme ikääntyneen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ymmärtämiseen, jotta voimme tukea hänen selviytymistään kotona arjen eri tilanteissa. Tuttu ja kiireetön hoitotiimimme kuuntelee ja vastaa asiakkaamme toiveisiin herkästi.

Vaikka kotipalvelumme on suunnitelmallista, kykenemme tarjoamaan joustavaa tukea muuttuviin ja äkillisiinkin tilanteisiin. Tarjoamme myös lyhytkestoista apua ja hoitoa esimerkiksi seniorin sairaalasta kotiutumisen jälkeen tai hänen omaisensa tai omaishoitajansa loman ajaksi.

Työntekijämme ovat osaavia, perehtyneitä ja luotettavia sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja SunHoivan valmentamia SunSeuralaisia. 

Palvelualueemme Tampereen seudulla

Pirkanmaalla palvelumme kattavat Tampereen lisäksi lähikunnat: Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Kangasala ja Ylöjärvi. 

Ota yhteyttä ›

Kolme ydinpalveluamme

Ydinpalvelujamme ovat SunSeura, SunApu ja SunHoito, joista koostamme jokaiselle asiakkaallemme hänen tarpeidensa mukaisen yksilöllisen palvelusuunnitelman.

SunSeura

SunSeuralaisesta saat iloista seuraa ja asiointiapua ulkoiluun tai harrastuksiin, saattamiseen, kauppa-asiointiin ja -tilauksiin, lautapeleihin, musiikin kuunteluun, muisteluun ja kahvitteluun.

Seuralainen on tuttu kaveri, ystävä ja olkapää, jonka kanssa ikääntynyt voi viettää kiireetöntä aikaa joko kodissa tai sen ulkopuolella. Ystäväpalvelumme soveltuu kaiken kuntoisille ja ikäisille senioreille ja sen tavoitteena on tukea henkistä ja fyysistä vireyttä ja edistää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

 

Palveluesimerkki SunSeura

Seuralaisen ja seniorin yhteinen ulkoiluretki Pyynikinharjulle ja munkkikahvilaan. Palvelun hinta 37 euroa tunti ja kesto 2 tuntia, kustannus kotitalousvähennyksen jälkeen 29,60 euroa. (Matkustus- ja kahvilakulut eivät sisälly hintaan.)

SunApu

SunApulainen tuo apua ikääntyneen päivittäisiin askareisiin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen, kuten henkilökohtaiseen hygieniaan, suihkutukseen ja selän pesuun, ruuanlaittoon, vaatehuoltoon ja siivoukseen. 

SunApu on monipuolista kotiapua ja soveltuu ikäihmiselle, joka kaipaa tukea kotona pärjäämiseen. Kotipalvelumme tavoitteena on, että ikääntynyt pystyy asumaan kotonaan mahdollisimman pitkään, turvallista ja täysipainoista arkea eläen.

 

Palveluesimerkki SunApu

Hoitaja auttaa ikäihmisen suihkuun ja avustaa riisumisessa ja pukemisessa, käy asiakkaan puolesta kaupassa sekä siistii keittiön. Palvelun hinta 40 euroa tunti ja kesto 2 tuntia, kustannus kotitalousvähennyksen jälkeen 32 euroa.

SunHoito

SunHoitajalta saat kotihoitoa, kuten verenpaineen- ja verensokerin mittaamista, haavahoitoa, lääkkeiden jakamista, hoitosalvojen levittämistä, tukisidosten laittamista ja terveydentilan seurantaa.

SunHoito on kotihoitoa suunnattuna ikäihmiselle, joka tarvitsee säännöllistä tai satunnaista sairaanhoidollista apua. 
Ikääntyneen ei tarvitse siirtyä pienten hoitotoimenpiteiden vuoksi, vaan tarvittaessa me saavumme hänen luokseen. Kotihoito on kiireetöntä ja joustavaa, ja sen tavoitteena on, että seniori voisi asua kotonaan mahdollisimman pitkään.


Palveluesimerkki SunHoito

Haavanhoito: Hoitaja ottaa sidokset pois, asiakas käy omatoimisesti suihkussa. Hoitaja hoitaa haavan ohjeiden mukaisesti asiakkaan omilla haavanhoitotuotteilla ja laittaa tukisukat. Hoitaja huolehtii roskien viennin. Palvelun hinta 45 euroa tunti ja kesto 1 tunti, kustannus kotitalousvähennyksen jälkeen 18 euroa.

Kysy kotipalveluistamme lisää

Kutsu sairaanhoitajamme maksuttomalle kotikäynnille kartoittamaan palvelutarpeitasi niin saat yksilöidyn palvelusuunnitelman ja tarjouksen. Voit myös varata ajan ja tulla tapaamaan meitä toimistollemme Tampereen Tammelaan, osoite Yliopistonkatu 50 Tampere. 

Keskustellaan ja paneudutaan yhdessä siihen minkälaista apua ja huolenpitoa omaan tai läheisesi kotiin tarvitaan - kokemuksemme ja ammattitaitomme on käytettävissäsi! Palvelutarpeiden kartoitustapaaminen on maksuton eikä sido sinua tilaamaan palveluitamme.


Ota meihin yhteyttä ja varaa tapaaminen sairaanhoitajaltamme numerosta 050 548 6418 tai jätä yhteydenottopyyntö info@sunhoiva.fi


Tutustu omavalvontasuunnitelmaamme.

Hyödyllisiä linkkejä ikäihmisten palveluihin liittyen

KELA: Eläkettä saavan hoitotuki

Verohallinto: Kotitalousvähennys hoiva- ja hoitotyöstä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL: Tietoa ikääntymisestä

Ikäinstituutti: Tietoa ikäihmisten hyvinvoinnin tueksi

Pirkanmaan hyvinvointialue: Tietoa ikääntyneiden palveluista

Pirkanmaan hyvinvointialue: Tietoa palveluseteleistä

Tampereen seudun omaishoitajat ry: Lisätietoa ja vertaistukea omaishoidosta. SunHoiva on yhdistyksen kannatusjäsen.

terveyskyla.fi: HUS:n ylläpitämä sivusto, terveysneuvontaa ikääntyville

--

SunHoiva toimii kestävällä arvopohjalla ja on vastuullinen sekä monipuolinen sosiaalipalvelujen ja henkilöstövuokrauksen osaaja.

 

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita