Hoitaja tervehtii kotihoidon asiakasta

Aurinkoista hoivapalvelua ikäihmisille – Seuraa, apua ja kotihoitoa omaan kotiin

SunHoiva tarjoaa yksilöllisiä hoivapalveluita ikäihmisille heidän omassa kodissaan ja ympäristössään. Tuomme iloa ja lämpöä jokaiseen kohtaamiseen sekä tarjoamme ammattitaitoista hoivaa ja kotihoitoa tukemaan ikääntyneiden asiakkaidemme arjen sujuvuutta.

SunHoivan hoitaja ja ikäihminen keittiössä

Etsitkö kiireetöntä ja ammattitaitoista kotihoitoa itsellesi tai omaisellesi?

SunHoivan kotipalveluissa panostamme ikääntyneen asiakkaamme kohtaamiseen ja kiireettömyyteen. Emme tee pikakäyntejä vaan varaamme jokaiseen asiakaskäyntiin vähintään yhden tunnin, jotta ikäihminen saa tarvitsemansa huomion ja avun. Panostamme myös omaisten tiedottamiseen sovitulla tavalla ja kuuntelemme heidän toiveitaan.

Työskentelemme vastuullisesti iäkkään asiakkaamme ainutlaatuisuutta kunnioittaen. Tuttu ja kokenut hoitotiimimme keskittyy ikäihmisen yksilöllisten tarpeiden ymmärtämiseen ja reagoi toiveisiin herkästi. Työntekijämme ovat osaavia, perehtyneitä ja luotettavia sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja SunHoivan valmentamia SunSeuralaisia. 

Sovitun palvelusuunnitelman lisäksi tarjoamme joustavasti tukea myös seniorin arjen muuttuviin ja lyhytkestoisiin tilanteisiin kuten omaishoitajan sijaistamiseen tai sairaalasta kotiutumiseen.

Ota yhteyttä ›
Hoitaja auttaa kotihoidon asiakasta jumppaamaan

SunHoivan ydinpalvelut ja yksilöllinen palvelusuunnitelma

SunHoivan ydinpalvelut, SunSeura, SunApu ja SunHoito, muodostavat perustan jokaiselle asiakkaallemme hänen tarpeisiinsa räätälöitävälle palvelusuunnitelmalle. Tutustu tarkemmin ydinpalvelujemme palvelukuvauksiin ja käytännön esimerkkeihin alueellisilla sivuillamme Kotihoito Tampereen seutu ja Kotihoito Rauman seutu.

Miten kotihoidon palvelusuunnitelma tehdään?

Palvelusuunnitelman laatiminen on helppoa kanssamme: Ota meihin yhteyttä ja kutsu hoitajamme maksuttomalle kotikäynnille kartoittamaan palvelutarpeitasi. Kartoitustapaamisessa paneudumme siihen minkälaista apua ja huolenpitoa omaan tai läheisesi kotiin tarvitaan ja laadimme yksilöidyn palvelusuunnitelman sekä tarjouksen. Tarvittaessa neuvomme myös erilaisten julkisten tukien hakemisessa ja laskemme, onko edullisempaa hankkia hoivapalvelua kotiin yksityiseltä palveluntuottajalta vai sosiaalihuollon palveluna. Hyödynnä siis kokemuksemme ja ammattitaitomme ilman sitoumuksia tai kustannuksia!

Ota yhteyttä ›
Ikäihminen ja hoitaja katsovat valokuvia

Ikäihmisen hoivapalvelut helpottavat myös omaisen arkea

Ikäihmisen kotona pärjäämistä tukevat SunHoivan seura- ja hoivapalvelut tuovat merkittävää helpotusta ja mielenrauhaa sekä ikäihmiselle että hänen lähiomaisilleen. Kun sovittu osuus ikääntyneen läheisen huolenpidosta on siirtynyt meille, on omaisen leppoisampaa keskittyä omilla vierailullaan yhdessäoloon. Omaisen on helpompi paneutua myös seniorin muiden asioiden hoitamiseen, kun me SunHoivassa tuomme apua itse hoitotyöhön ja seuranpitoon.  

Iäkkään asiakkaamme suostumuksella teemme tiivistäkin yhteistyötä hänen omaistensa kanssa. Esimerkiksi omaisen on mahdollista seurata asiakkaamme hoitokirjauksia järjestelmässämme reaaliajassa. Omainen voi aina kääntyä puoleemme kysymyksissä tai huolissa: Tarjoamme turvallisen ja ammattitaitoisen kumppanuuden sekä parasta mahdollista hoitoa iäkkään läheisenne hyvinvoinnin ja kotona asumisen tueksi.

Ota yhteyttä ›
SunHoivan symboli

Valitse osaava ja vastuullinen kumppani

SunUran Hoiva Oy (SunHoiva) on kotimainen, aurinkoisella asenteella kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelujen tarjoaja. Olemme Yhteiskunnallinen yritys, huolehdimme vastuullisesti asiakkaistamme sekä työntekijöistämme ja edistämme positiivista muutosta yhteiskunnassa ja ympäristössä, jossa toimimme. Lue lisää yrityksestämme blogistamme.

SunUran Hoiva Oy on Valviran rekisteröimä ja hyväksymä palveluntuottaja, jota ohjaavat voimassa olevat lait ja säädökset. Kaikki terveydenhuollon ammattihenkilömme löytyvät Valviran ylläpitämästä Julkiterhikki-rekisteristä.

Hyvä tietää hoivapalveluiden kustannuksiin liittyvistä tuista

Miten kotitalousvähennystä voi hyödyntää kotipalvelussa?

Kotitalousvähennys on veroetu kotitalous-, hoiva- ja hoitotyön palveluista. Vuonna 2024 omavastuu on 100 euroa henkilöltä, minkä jälkeen laskun maksaja voi vähentää verotuksessaan -60% palveluiden kustannusten työn osuudesta 3500 euroon asti. Tämä toteutuu, jos yrityksen laskutus on 6000 euroa (6000 euroa x 60 %) – omavastuu 100 euroa = 3500 euroa. Palvelun tulee tapahtua hakijan omassa, vanhempien tai appivanhempien kodissa ja sen laskuttavan yrityksen olla ennakkoperintärekisterissä.

Mikä on eläkettä saavan hoitotuki?

Eläkettä saavan hoitotukea myöntää KELA ja se on tarkoitettu henkilölle, joka on kokopäiväisesti eläkkeellä ja jolla on vamma tai pitkäaikainen sairaus. Tuen tavoitteena on helpottaa vammaisen tai pitkäaikaisesti sairaan eläkkeensaajan jokapäiväistä elämää, toimintakykyä, kuntoutusta ja hoitoa. Avuntarve vaikuttaa hoitotuen myöntämiseen ja sen määrään, mikä on porrastettu kolmeen tasoon. Hakemuksen voi tehdä OmaKelassa ja sen liitteeksi tarvitaan lääkärintodistus B tai C.

Mikä on palveluseteli?

Asiakkaan hakeutuessa palveluiden piiriin hyvinvointialueella voi hyvinvointialue tai kunta myöntää hänelle palvelusetelin, jolla asiakas voi maksaa palvelun yksityiselle palveluntuottajalle (yritykselle) sen sijaan että hyvinvointialue tai kunta itse järjestää kyseisen palvelun asiakkaalle. Palveluseteleitä on erilaisia ja arvoltaan palveluseteli voi olla kaikille asiakkaille samansuuruinen tai tulosidonnainen riippuen asiakkaan tuloista. Asiakas valitsee omatoimisesti hyvinvointialueen hyväksymistä palveluntuottajista sopivimman, jolta hankkii palvelun käyttäen palveluseteliä maksuvälineenä. Asiakkaan omavastuuosuudeksi jää mahdollinen palveluntuottajan hinnan ja palvelusetelin arvon välinen erotus. Listaus eri alueiden palveluseteleistä ja palveluntuottajista löytyy parasta palvelua.fi – sivustolta tai sen saa hyvinvointialueen asiakasohjaajalta.

Hyödyllisiä linkkejä ikäihmisten palveluihin liittyen

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita