Kaksi SunHoivan hoitajaa

Asiantuntija­kumppanisi osaajien löytämiseen

Välitämme lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä muita sote-alan ammattilaisia kuten terveydenhoitajia, sosionomeja, sosiaalityöntekijöitä, röntgenhoitajia, hammashoitajia ja suuhygienistejä luotettavasti eri pituisiin työsuhteisiin läpinäkyvällä hinnoittelu- ja palvelumallilla.

SunHoiva toimii kestävällä arvopohjalla ja on vastuullinen sekä monipuolinen sosiaalipalvelujen ja henkilöstövuokrauksen osaaja.

SunHoivan hoitaja ja ikäihminen ulkoilevat

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajille

SunHoiva toimii hoivapalveluorganisaatioiden henkilöstövuokraus- ja rekrytointikumppanina. Tällä hetkellä välitämme sote-alan ammattilaisia luotettavasti eri pituisiin työsuhteisiin eteläisen ja keskisen Suomen alueella – sovittaessa muuallakin.

Olemme apunasi

  • lisätyövoiman
  • sijaisuuksien
  • pitkäaikaisten työntekijöiden
  • henkilöstön ulkoistamisen rekrytoinneissa.

Palveluntarjoajana vahvuuksiamme ovat joustavuus, vastuullisuus sekä arvostus asiakkaitamme ja työntekijöitämme kohtaan.

Kokeneet henkilöstövuokrauksen ja hoiva-alan asiantuntijamme takaavat asiakaslähtöisen palvelumme. Panostamme työntekijöidemme hyvään perehdyttämiseen, ammattitaidon kehittämiseen ja kohtaamisiin. Varmistamme jokaisen hoitajan riittävän osaamisen sekä lääkeluvat tilaajan lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työntekijöidemme osaaminen varmistetaan tarvittaessa erillisissä lääkenäytöissä sekä huolellisella ja kattavalla rekrytoinnilla.

Ota yhteyttä ›

Ammattitaitoiset hoiva-alan asiantuntijat auttavat rekrytoinneissa

Meidän kauttamme teet luotettavat rekrytoinnit

Me olemme vastuullinen yritys ja yhteistyö­kumppani

Hinnoittelumme on asiakkaille reilu ja läpinäkyvä

Hoitaja mittaa ikäihmisen verenpainetta

Vastuullinen rekrytointikumppani ammattilaisille

Kustannustehokkuuden lisäksi vuokratyö tarjoaa monia etuja asiakkaillemme:

  • Hoidamme rekrytoinnin kokonaisuutena ja vapautamme aikaasi koskien työmäärää, jonka työvoiman etsiminen aiheuttaa.
  • Hinnoittelumme on läpinäkyvää. Palvelumme tuntihinta kattaa kaikki henkilöstövuokrauksen kulut ja maksat vain toteutuneista tunneista.
  • Emme peri rekrytointipalkkiota työntekijämme siirtyessä tilaajan vakituiseen henkilöstöön, mikäli hän on työskennellyt vuokratyöntekijänämme vähintään kolme kuukautta.
  • Rekrytointipalvelumme on veloitukseton, mikäli toimeksianto ei johtaisi sopivan työntekijän löytymiseen ja kerromme aina rehellisesti, mikäli emme pysty palvelemaan sinua.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan rekrytointitarpeistanne!

Ota yhteyttä ›

Sujuvaa ja ammattitaitoista yhteistyötä

Olemme tehneet SunHoivan kanssa henkilöstövuokrauksen osalta yhteistyötä syyskuusta 2021 alkaen. SunHoivan lähihoitajia on välitetty meidän Yhteisen hyvän alustan kautta Tampereen ja Oriveden kotihoitoon tuhansiin työvuoroihin. Alustan kautta kulkevat työvuorojen tilaukset ja hoitajia koskevat tiedot.

SunHoivan kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja ammattitaitoista! Kotihoito on ollut hoitajiin erittäin tyytyväinen. SunHoiva on yhteistyökumppanina luotettava ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuva. Meille on tärkeää myös se, että SunHoiva jakaa saman arvopohjan kanssamme.

Hanna Hauta-Aho

Toimitusjohtaja, Alustapalvelu Sociala Oy

 

Ota yhteyttä ›

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita