Kolme hoitajaa puistossa matkalla asiakkaalle

Emme vain välitä vaan välitämme – olemme oikea työyhteisö

Olitpa vasta ammattiisi valmistunut tai hoiva-alan rautainen ammattilainen, tule aurinkoiseen tiimiimme tuomaan iloa, turvaa ja hoivaa asiakkaidemme arkeen. Meillä voit tehdä hoivatyötä joustavasti sinun ehdoillasi.

SunHoivan hoitaja ja ikäihminen ulkoilevat

Sosiaali- ja terveysalan avoimet työpaikat eteläisen ja keskisen Suomen alueella

Etsitkö työtä, jolla on merkitystä? Haluatko mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihisi ja työpaikkoihisi? Tule meille työkaveriksi!

Etsimme SunHoivalle oma-aloitteisia, luotettavia ja ystävällisiä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä keikkatöihin että pitempiaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä joustavasti ja elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Voit työskennellä esimerkiksi Tampereella, Hämeenlinnassa tai muualla Keski- tai Etelä-Suomessa. 

Työskentele kodeissa tai palveluntuottajien kohteissa

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia työskentelyyn hoiva-alalla ja haemme joukkoomme

  • lähihoitajia ja sairaanhoitajia
  • sosionomeja ja sosiaalityöntekijöitä
  • terveydenhoitajia ja röntgenhoitajia
  • hammashoitajia ja suuhygienistejä
  • hoiva-avustajia ja seuralaisia ikäihmisille. 

Hoitotyötä tehdään palveluntuottajien organisaatioissa ja asiakkaidemme kodeissa. Hoiva-avustajat ja seuralaiset työskentelevät yksityisten asiakkaidemme kotona ja heidän asiointiapunaan eri kohteissa.

Sinä olet tärkein!

Meille työntekijöidemme hyvinvointi ja ammatillinen kehittyminen on toimintamme perusta. Arvostamme, kuuntelemme, perehdytämme, ohjaamme ja tuemme työntekijöitämme. Työyhteisömme on kannustava ja tavoitteenamme on, että sinulla on mahdollisuus tehdä työtäsi täysipainoisesti toteuttaen itseäsi ja ammattitaitoasi.

Maksamme työntekijöillemme työehtosopimuksia parempaa palkkaa ja tarjoamme työntekijöillemme hyvän työterveyshuollon sekä mahdollisuuden ePassi-etuihin. Oletko kiinnostunut töistä SunHoivassa tai kaipaat lisätietoa?

Ota yhteyttä ›

Tule meille töihin - lähetä hakemuksesi jo tänään!

Olitpa vasta ammattiisi valmistunut tai sote-alan rautainen ammattilainen, meillä on sinulle töitä! Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi sekä missä haluaisit työskennellä.

Voit lähettää myös avoimen työhakemuksen ja kertoa minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja kuinka usein voisit tehdä työvuoroja. Voit myös soittaa meille!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Niina Uimonen puh. 050 325 0127 • Saija Laitinen puh. 040 514 1990


SunHoiva toimii kestävällä arvopohjalla ja on vastuullinen sekä monipuolinen sosiaalipalvelujen ja henkilöstövuokrauksen osaaja.

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita