Lähihoitajia kotihoitoon keikkatyöhön (Tampere/Orivesi)

Haemme SunUran tiimiin lähihoitajia ikäihmisten kotihoitotyöhön sekä määräaikaisiin työsuhteisiin että keikkatöihin - näissä hommissa on hyvät mahdollisuudet vakituisiin työsuhteisiin.

SunUra Oy tuottaa Kotitorin Tampere Orivesi yhteistoiminta-alueelle ikäihmisten kotihoitoon kuntien omaa palvelutuotantoa täydentävän hoitajavuokrauksen.

Vuokrahoitajia tarvitaan esimerkiksi kuntien oman kotihoidon tuotannon henkilöstöresurssivajeen paikkaamiseen tai kotihoidon ruuhkahuippujen tasaamiseen.

Palveluja tarjotaan koko Tampereen kaupungin (koillinen, kaakko, keskusta, etelä ja länsi) sekä Oriveden alueille, kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin työvuoroihin.

SunUran hoitajana työskentelet asiakkaidemme omissa kodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Lähihoitajan työ sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten kylvetyksissä ja ruokailuissa sekä lääkehoidossa.

Koska työn luonne on liikkuva, ajokortti on suositeltava. Hoitajalla tulisi olla voimassa lääkeluvat, hygieniapassi ja mielellään EA1. Myös kokemus kotihoidosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä toiveidesi mukaan
  • Laadukkaat työvaatteet ja välineet
  • Työterveyshuollon palvelut
  • Joustavuutta työvuoroissa niin päivä-, ilta- kuin myös yövuoroissa.
  • Ilon työskennellä Yhteiskunnallinen yritys -merkin ansainneen Sunura Oy:n tiimissä!
  • Työehtosopimusta paremman palkkauksen
  • Runsaasti keikkaileville E-passin edut (E-passi sisältyy vakituisiin työsuhteisiin)

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan monipuolisista mahdollisuuksistasi tehdä töitä kanssamme.

Odotamme yhteydenottoasi!


Pinninkatu 45, 2. krs
33100 Tampere
Puh. 050 325 0127
Puh. 040 514 1990