Arvokasta arkea, yhdessä

Ikäihmisten palvelut Pirkanmaalla sekä Satakunnan alueella – Kotiin tuotavat sosiaali- ja terveyspalvelut

SunHoiva tarjoaa ikäihmisille arjen sujuvuutta tukevia palveluita, kuten seuraa ja kotihoitoa, asiakkaan omassa kodissa ja ympäristössä. Lähtökohtanamme on ilo ja lämpö kohtaamisissa sekä ammattitaito hoito- ja hoivatyössä sekä asiakkaan monipuolisessa avustamisessa.

Aurinkoista läsnäoloa sekä molemminpuolista luottamusta

Haluamme tuntea asiakkaamme hyvin, jotta voimme vastata hänen yksilöllisiin tarpeisiinsa ja tukea häntä kotona selviytymisessä arjen eri tilanteissa. Kuuntelemme ja reagoimme asiakkaamme muuttuviin tilanteisiin herkästi. Vaikka palvelumme on suunnitelmallista, meillä on mahdollisuus vastata myös äkillisiin tilanteisiin. Tarjoamme myös lyhytkestoista apua esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen jälkeen.

Henkilöstössämme on osaavia, perehtyneitä ja luotettavia lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja SunHoivan valmentamia seuralaisia.

Ota yhteyttä ›

SunSeura

SunSeuralaisesta saat iloista seuraa ulkoiluun tai harrastuksiin, saattamiseen, kauppa-asiointiin ja -tilauksiin, lautapeleihin, musiikin kuunteluun, muisteluun ja kahvitteluun.

SunSeuralainen on tuttu ystävä ja olkapää, jonka kanssa voi viettää kiireetöntä aikaa joko kodissa tai sen ulkopuolella. Palvelu soveltuu kaiken kuntoisille ja ikäisille senioreille ja sen tavoitteena on edistää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

SunApu

SunApulainen tuo apua päivittäisiin askareisiin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen, kuten henkilökohtaiseen hygieniaan, suihkutukseen ja selän pesuun, ruuanlaittoon, vaatehuoltoon ja siivoukseen. 

SunApu soveltuu ikäihmisille, jotka kaipaavat tukea kotona pärjäämiseen. Palvelun tavoitteena on, että asiakkaamme pystyy asumaan kotonaan mahdollisimman pitkään, turvallista ja täysipainoista arkea eläen. 

SunHoito

SunHoitajalta saat kotihoitoa, kuten verenpaineen- ja verensokerin mittaamista, haavahoitoa, lääkkeiden jakamista, hoitosalvojen levittämistä, tukisidosten laittamista ja terveydentilan seurantaa.

SunHoito on suunnattu ikäihmisille, joka kaipaa säännöllistä tai satunnaista sairaanhoidollista apua. Asiakkaamme ei tarvitse siirtyä pienten hoitotoimenpiteiden vuoksi, vaan me saavumme hänen luokseen silloin kun apuamme tarvitaan. Palvelu on kiireetöntä ja joustavaa, ja sen tavoitteena on, että asiakas voisi asua kotonaan mahdollisimman pitkään.

Palvelun kustannukset

Neuvomme asiakasta kotitalousvähennyksen ja eläkkeensaajan hoitotuen hakemisessa ja halutessasi teemme vertailun, onko edullisempaa hankkia palvelu itsemaksavana yksityisasiakkaana vai hyvinvointialueen järjestämänä. Huomioithan, että voit vähentää -60% kotitalousvähennyksenä työn osuudesta verotuksessasi. Satakunnan alueella on käytössä säännöllisen sekä tilapäisen kotihoidon ja henkilökohtaisen avun palveluseteli. Palveluseteli on hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen myöntämä sitoumus korvata saajalle palvelujen tuottajan antaman palvelun kustannukset hyvinvointialueen ennalta määrittelemään arvoon asti. Kysy palvelusetelistä lisää meiltä SunHoivasta tai Satakunnan hyvinvointialueen asiakasohjaajaltasi.

SunUran Hoiva Oy on Valviran rekisteröimä ja hyväksymä palveluntuottaja, jota ohjaavat voimassa olevat lait ja säädökset. Kaikki terveydenhuollon ammattihenkilömme löytyvät Valviran ylläpitämästä Julkiterhikki-rekisteristä.


Palvelumme hinnoittelu palveluntarpeesta riippuen

35-45 euroa/tunti

ennen kotitalousvähennystä. Satakunta - kysy palvelusetelistä!

Sun Uran Hoiva Oy:n omavalvontasuunnitelma 

Ota yhteyttä ›

Kysy palveluistamme rohkeasti lisää!

Ota meihin yhteyttä, niin hoitajamme tekee asiakkaan luona maksuttoman palvelutarpeiden kartoituksen ja palvelusuunnitelman, josta asiakas saa kirjallisen yksilöidyn tarjouksen.


Varaa aika hoitajaltamme Pirkanmaa 050 548 6418 tai Satakunta 050 302 3313 tai jätä yhteydenottopyyntö info@sunhoiva.fi


SunHoiva toimii kestävällä arvopohjalla ja on vastuullinen sekä monipuolinen sosiaalipalvelujen ja henkilöstövuokrauksen osaaja.

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita