Sosiaali- ja terveysalan osaajia ja aurinkoista hoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

Hoitaja tervehtii kotihoidon asiakasta

Palvelut kotiin

SunHoiva tarjoaa turvallisia ja monipuolisia palveluja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ikäihmisille omaan kotiin. Tarjoamme kotihoitoa ja hoiva-avustamista arjen askareissa tai esimerkiksi ulkoilu- ja saattoapua.

Meillä on valmiina erityyppisiä palvelupaketteja, joista räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa hänen yksilöllisiin tarpeisiinsa perustuvan palvelukokonaisuuden.

Lue lisää ›
Kaksi SunHoivan hoitajaa

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut

SunHoiva tarjoaa julkiselle sektorille, järjestöille ja yrityksille laadukkaita ja luotettavia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja ja henkilöstövuokrausta.

Välitämme sujuvasti lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä muita sote-alan ammattilaisia niin pitkäaikaisiin sijaisuuksiin kuin yksittäisiin vuoroihin. Tarvittaessa autamme myös henkilöstön suorarekrytoinneissa.

Huolehdimme vastuullisesti sekä tilaajan tarpeista että työntekijöistä, sillä tehtävämme on yhdistää työ ja tekijä.

Lue lisää ›

Töihin meille

Palkkaamme motivoituneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia toteuttamaan laadukasta hoitotyötä sekä hoiva-avustajia ja seuralaisia auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme arjessa. Rekrytoimme myös muita sote-alan ammattilaisia.

Olemme osaltamme reilu, joustava ja määrätietoinen työnantaja, joka kuuntelee, ohjaa, kouluttaa ja tukee henkilökuntaansa – olemme siis oikea työpaikka. Me kuuntelemme aidosti työntekijöitämme ja ymmärrämme työntekijöidemme tarpeita.

Lue lisää ›

Niina Uimosesta SunUran Hoiva Oy:n toimitusjohtaja – aloittaa tehtävässään 1.1.2024

SunUran Hoiva Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen Niina Uimosen.

Tiedote 5.12.2023

SunUran Hoiva Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen Niina Uimosen (39). Niina siirtyy tehtävään SunUran Hoiva Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävästä, jossa hän on työskennellyt yrityksen perustamisesta lähtien. Nykyinen toimitusjohtaja Maarit Hirvonen jatkaa edelleen SunUran Hoiva Oy:n hallituksen jäsenenä.

”Halusimme toimitusjohtajan, joka osaamisensa lisäksi sopii arvoiltaan ja persoonaltaan luotsaamaan SunHoivan seuraavia kasvuaskelia. Niinalla on vahva hoitoalan tuntemus ja näyttöä yrityksemme operatiivisen johtamisen, kulttuurin ja toimintatapojen ihmislähtöisestä kehittämisestä, joten Niina oli meille luonteva valinta” kertovat Maarit Hirvonen ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja Riikka Helander.

Liiketoimintajohtajana Niina on vastannut SunHoivan henkilöstövuokrausprosessin kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, yrityksen henkilöstöjohtamisesta ja kotiin vietävien palvelujen käynnistämisestä. Koulutukseltaan Niina on sairaanhoitaja (YAMK) suuntautumisalanaan sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen. Hänellä on 16 vuoden työkokemus hoitoalalta erikoissairaanhoidon yksiköissä. Niina on työskennellyt sairaanhoitajana HUS Hyvinkään sairaalan yhteispäivystyksessä vastuualueenaan suuronnettomuustoiminta ja työtehtävinään laaja-alainen erikoisalojen osaaminen hoitotyössä sekä hoidon tarpeen arviointi. Hän on työskennellyt myös Kanta-Hämeen keskussairaalan sisätautien osastolla.

Tausta päivystystyössä on vahvistanut Niinan näkemystä ikäihmisten kotona pärjäämisen tukemisen välttämättömyydestä, jotta sekä potilaita että terveydenhoitoa kuormittavia hoitokierteitä voidaan vähentää. Hän kertoo SunHoivan vastaavan osaltaan näihin tarpeisiin tarjoamalla ammattitaitoista henkilökuntaa eri palveluntuottajille sekä kotiin vietävää hoivapalvelua suoraan yksityisille asiakkaille. Niina näkee, että sote-alan henkilöstövuokraus auttaa turvaamaan halutut ja lakisääteiset palvelut kun esimerkiksi vakituisen työntekijän työnteko äkillisesti estyy. Niina myös luottaa, että yksityiset ihmiset oppivat ostamaan hoivapalveluita suoraan yksityisiltä palveluntuottajilta, kun tietoisuus erilaisista tuista ja vähennyksistä lisääntyy ja todellisten kustannusten vertailua osataan tehdä yksityisen ja hyvinvointialueen palvelutuotannon kesken.

”Tunnen SunHoivan ja sen vahvuudet hyvin: Yrityksellä on erinomainen maine, työntekijämme ovat motivoituneita ja ammattitaitoisia, yksityisenä toimijana pystymme palautteen ja kokemuksemme pohjalta muokkaamaan toimintaamme ketterästi ja tekemään asioita paremmin. Minua motivoi laadukas hoitotyö sekä työnteon mahdollistaminen joustavasti, työntekijälähtöisyys on kirjoitettu sisälle arvoihimme. Lähtökohta toiminnan jatkamiselle ja sen kehittämiselle on valoisa ja iloitsen, että olen saanut luottamuksen johtaa SunHoivaa” Niina summaa.

Lisätietoja antavat 

Maarit Hirvonen 050 562 3403, maarit.hirvonen@sunhoiva.fi
Niina Uimonen 050 325 0127, niina.uimonen@sunhoiva.fi

Ikäihminen ja hoitaja keskustelevat ulkona

Arvot, joista ensiluokkainen palvelu kumpuaa

SunHoiva toimii kestävällä arvopohjalla ja on vastuullinen sekä monipuolinen sosiaalipalvelujen ja henkilöstövuokrauksen osaaja.

Luotettavuus ja vastuullisuus

Olemme luotettava kumppani ja ansaitsemme luottamuksen toimimalla rehellisesti ja läpinäkyvästi. Huolehdimme vastuullisesti asiakkaistamme sekä työntekijöistämme ja edistämme positiivista muutosta yhteiskunnassa ja ympäristössä, jossa toimimme.

Ilo ja lämpö

Työstämme välittyy positiivisuus, ilo ja lämpö kanssaihmisiä kohtaan. Myönteisyys ja välittäminen auttavat onnistumaan ja ovat avain aitoihin kohtaamisiin ja menestyksekkääseen yhteistyöhön.

Arvostavuus

Kunnioitamme ihmisarvoa ja jokaisen ihmisen ainutlaatuisuutta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme arvostaen ja otamme heidän tarpeensa huomioon. Olemme oikea työyhteisö, jossa henkilöstö viihtyy ja jakaa arvokasta osaamistaan.

Yhdessä kehittäminen

Toimintamme kehittäminen on pitkäjänteistä ja jatkuvaa, jotta voimme tarjota entistä parempia kokemuksia ja ratkaisuja asiakkaillemme. Työskentelemme asiakkaidemme kumppaneina ja verkostojemme kanssa avoimina palautteelle, uusille mahdollisuuksille ja jatkuvalle oppimiselle. Digitaalisuus sujuvoittaa työskentelyämme.

Ota yhteyttä ›

Tunnemme vastuumme osana yhteiskuntaa


Tunnemme vastuumme osana yhteiskuntaa ja toimimme sen mukaisesti. SunHoivan tavoitteena on yhdistää asiakaslähtöisesti sekä liiketoiminnalliset että yhteiskunnalliset tavoitteet. Haluamme kehittää sosiaalipalveluja ja henkilöstöpalvelualaa työntekijäystävällisempään suuntaan ja kuuntelemme asiakkaitamme sekä työntekijöitämme tarkasti. Lyhyessä ajassa SunHoivasta on kehittynyt hyvämaineinen kumppani, joka luottaa tulevaisuuteen.

Maarit Hirvonen - SunUran Hoiva Oy:n toimitusjohtaja


Ota yhteyttä ›

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita