Sosiaali- ja terveysalan osaajia ja aurinkoista hoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

SunHoiva on kotimainen, aurinkoisella asenteella vakaasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja tarjoava yritys. Toimimme Tampereelta käsin eteläisen ja keskisen Suomen alueella.Hoitaja tervehtii kotihoidon asiakasta

Palvelut kotiin

SunHoiva tarjoaa turvallisia ja monipuolisia palveluja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ikäihmisille omaan kotiin. Tarjoamme kotihoitoa ja hoiva-avustamista arjen askareissa tai esimerkiksi ulkoilu- ja saattoapua.

Meillä on valmiina erityyppisiä palvelupaketteja, joista räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa hänen yksilöllisiin tarpeisiinsa perustuvan palvelukokonaisuuden.

Lue lisää ›
Kaksi SunHoivan hoitajaa

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut

SunHoiva tarjoaa julkiselle sektorille, järjestöille ja yrityksille laadukkaita ja luotettavia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja ja henkilöstövuokrausta.

Välitämme sujuvasti lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä muita sote-alan ammattilaisia niin pitkäaikaisiin sijaisuuksiin kuin yksittäisiin vuoroihin. Tarvittaessa autamme myös henkilöstön suorarekrytoinneissa.

Huolehdimme vastuullisesti sekä tilaajan tarpeista että työntekijöistä, sillä tehtävämme on yhdistää työ ja tekijä.

Lue lisää ›

Töihin meille

Palkkaamme motivoituneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia toteuttamaan laadukasta hoitotyötä sekä hoiva-avustajia ja seuralaisia auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme arjessa. Rekrytoimme myös muita sote-alan ammattilaisia.

Olemme osaltamme reilu, joustava ja määrätietoinen työnantaja, joka kuuntelee, ohjaa, kouluttaa ja tukee henkilökuntaansa – olemme siis oikea työpaikka. Me kuuntelemme aidosti työntekijöitämme ja ymmärrämme työntekijöidemme tarpeita.

Lue lisää ›

Aurinkoista SunHoivaa nyt myös yksityisille asiakkaille

Hyvän hoitajapalautteen innoittamana aurinkoiset hoitajamme jalkautuvat yksityisasiakkaiden koteihin.

Tiedote 13.3.2023

Tähän asti SunHoiva on tuottanut hoivapalveluja sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajille, mutta nyt voimme tarjota turvallista ja monipuolista apua, hoivaa ja kotihoitoa myös suoraan omaan kotiin.

Palvelu käynnistyy sairaanhoitajamme kotikäynnillä, jossa kartoitamme asiakkaan palvelutarpeen. Keskustelun pohjalta asiakas saa yksilöidyn palvelusuunnitelman sekä tarjouksen. Palvelutarpeen arviointikäynti on maksuton, vapaaehtoinen ja luottamuksellinen.

Arjen sujuvuutta ja hyvinvointia tukevia palveluitamme asiakkaan omassa kodissa tai sen ympäristössä

SunSeura
Iloista seuraa esimerkiksi ulkoiluun tai harrastuksiin, saattamiseen, kauppa-asiointiin, lautapeleihin, musiikin kuunteluun, muisteluun ja kahvitteluun.

SunApu
Apua päivittäisiin askareisiin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen, kuten henkilökohtaiseen hygieniaan, suihkutukseen ja selän pesuun, ruuanlaittoon, vaatehuoltoon ja siivoukseen. Mahdollisuus myös fysioterapeutin henkilökohtaisen kunto-ohjelman laatimiseen ja ohjaamiseen.

SunHoito
Kotihoitoa, kuten verenpaineen ja verensokerin mittaamista, haavahoitoa, lääkkeiden jakamista, hoitosalvojen levittämistä, tukisidosten laittamista, näytteiden ottoa ja toimitusta laboratorioon sekä terveydentilan seurantaa.

SunHoiva tarjoaa myös lyhytkestoista apua esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen jälkeen.

Kotiin tuotavien palvelujen hinnoittelu on 32-39 euroa/tunti palveluntarpeesta riippuen. Palveluistamme voi hakea kotitalousvähennystä. Asiakkaan halutessa me myös neuvomme kotitalousvähennyksen ja eläkkeensaajan hoitotuen hakemisessa sekä teemme vertailun onko edullisempaa hankkia palvelu itse maksavana yksityisasiakkaana vai hyvinvointialueen järjestämänä.

Lisätietoja palvelusta:

Palvelujohtaja Saija Laitinen, puh. 040 514 1990, sähköposti saija.laitinen@sunhoiva.fi

Ikäihminen ja hoitaja keskustelevat ulkona

Arvot, joista ensiluokkainen palvelu kumpuaa

SunHoiva toimii kestävällä arvopohjalla ja on vastuullinen sekä monipuolinen sosiaalipalvelujen ja henkilöstövuokrauksen osaaja.

Luotettavuus ja vastuullisuus

Olemme luotettava kumppani ja ansaitsemme luottamuksen toimimalla rehellisesti ja läpinäkyvästi. Huolehdimme vastuullisesti asiakkaistamme sekä työntekijöistämme ja edistämme positiivista muutosta yhteiskunnassa ja ympäristössä, jossa toimimme.

Ilo ja lämpö

Työstämme välittyy positiivisuus, ilo ja lämpö kanssaihmisiä kohtaan. Myönteisyys ja välittäminen auttavat onnistumaan ja ovat avain aitoihin kohtaamisiin ja menestyksekkääseen yhteistyöhön.

Arvostavuus

Kunnioitamme ihmisarvoa ja jokaisen ihmisen ainutlaatuisuutta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme arvostaen ja otamme heidän tarpeensa huomioon. Olemme oikea työyhteisö, jossa henkilöstö viihtyy ja jakaa arvokasta osaamistaan.

Yhdessä kehittäminen

Toimintamme kehittäminen on pitkäjänteistä ja jatkuvaa, jotta voimme tarjota entistä parempia kokemuksia ja ratkaisuja asiakkaillemme. Työskentelemme asiakkaidemme kumppaneina ja verkostojemme kanssa avoimina palautteelle, uusille mahdollisuuksille ja jatkuvalle oppimiselle. Digitaalisuus sujuvoittaa työskentelyämme.

Ota yhteyttä ›

Tunnemme vastuumme osana yhteiskuntaa


Tunnemme vastuumme osana yhteiskuntaa ja toimimme sen mukaisesti. SunHoivan tavoitteena on yhdistää asiakaslähtöisesti sekä liiketoiminnalliset että yhteiskunnalliset tavoitteet. Haluamme kehittää sosiaalipalveluja ja henkilöstöpalvelualaa työntekijäystävällisempään suuntaan ja kuuntelemme asiakkaitamme sekä työntekijöitämme tarkasti. Lyhyessä ajassa SunHoivasta on kehittynyt hyvämaineinen kumppani, joka luottaa tulevaisuuteen.

Maarit Hirvonen - SunUran Hoiva Oy:n toimitusjohtaja


Ota yhteyttä ›

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita