Lähihoitajia kotihoitoon keikkatyöhön (Tampere/Orivesi)

Haemme SunUran Hoiva Oy:n / SUNHOIVA tiimiin lähihoitajia ikäihmisten kotihoitotyöhön sekä määräaikaisiin työsuhteisiin että keikkatöihin - näissä hommissa on hyvät mahdollisuudet vakituisiin työsuhteisiin.

SunUran Hoiva Oy / SunHoiva tuottaa Kotitorin Tampere Orivesi yhteistoiminta-alueelle ikäihmisten kotihoitoon kuntien omaa palvelutuotantoa täydentävän hoitajavuokrauksen.

Vuokrahoitajia tarvitaan esimerkiksi kuntien oman kotihoidon tuotannon henkilöstöresurssivajeen paikkaamiseen tai kotihoidon ruuhkahuippujen tasaamiseen.

Palveluja tarjotaan koko Tampereen kaupungin (koillinen, kaakko, keskusta, etelä ja länsi) sekä Oriveden alueille, kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin työvuoroihin.

SunHoivan hoitajana työskentelet asiakkaidemme omissa kodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Lähihoitajan työ sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten kylvetyksissä ja ruokailuissa sekä lääkehoidossa.

Koska työn luonne on liikkuva, ajokortti on suositeltava. Hoitajalla tulisi olla voimassa lääkeluvat, hygieniapassi ja mielellään EA1. Myös kokemus kotihoidosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä toiveidesi mukaan
  • Laadukkaat työvaatteet ja välineet
  • Työterveyshuollon palvelut
  • Joustavuutta työvuoroissa niin päivä-, ilta- kuin myös yövuoroissa.
  • Työehtosopimusta paremman palkkauksen
  • Runsaasti keikkaileville E-passin edut (E-passi sisältyy vakituisiin työsuhteisiin)

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan monipuolisista mahdollisuuksistasi tehdä töitä kanssamme.

Odotamme yhteydenottoasi!

Lähetä hakemus jo tänään!

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita