Aurinkoista SunHoivaa nyt myös yksityisille asiakkaille

Hyvän hoitajapalautteen innoittamana aurinkoiset hoitajamme jalkautuvat yksityisasiakkaiden koteihin.

Tiedote 13.3.2023

Tähän asti SunHoiva on tuottanut hoivapalveluja sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajille, mutta nyt voimme tarjota turvallista ja monipuolista apua, hoivaa ja kotihoitoa myös suoraan omaan kotiin.

Palvelu käynnistyy sairaanhoitajamme kotikäynnillä, jossa kartoitamme asiakkaan palvelutarpeen. Keskustelun pohjalta asiakas saa yksilöidyn palvelusuunnitelman sekä tarjouksen. Palvelutarpeen arviointikäynti on maksuton, vapaaehtoinen ja luottamuksellinen.

Arjen sujuvuutta ja hyvinvointia tukevia palveluitamme asiakkaan omassa kodissa tai sen ympäristössä

SunSeura
Iloista seuraa esimerkiksi ulkoiluun tai harrastuksiin, saattamiseen, kauppa-asiointiin, lautapeleihin, musiikin kuunteluun, muisteluun ja kahvitteluun.

SunApu
Apua päivittäisiin askareisiin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen, kuten henkilökohtaiseen hygieniaan, suihkutukseen ja selän pesuun, ruuanlaittoon, vaatehuoltoon ja siivoukseen. Mahdollisuus myös fysioterapeutin henkilökohtaisen kunto-ohjelman laatimiseen ja ohjaamiseen.

SunHoito
Kotihoitoa, kuten verenpaineen ja verensokerin mittaamista, haavahoitoa, lääkkeiden jakamista, hoitosalvojen levittämistä, tukisidosten laittamista, näytteiden ottoa ja toimitusta laboratorioon sekä terveydentilan seurantaa.

SunHoiva tarjoaa myös lyhytkestoista apua esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen jälkeen.

Kotiin tuotavien palvelujen hinnoittelu on 32-39 euroa/tunti palveluntarpeesta riippuen. Palveluistamme voi hakea kotitalousvähennystä. Asiakkaan halutessa me myös neuvomme kotitalousvähennyksen ja eläkkeensaajan hoitotuen hakemisessa sekä teemme vertailun onko edullisempaa hankkia palvelu itse maksavana yksityisasiakkaana vai hyvinvointialueen järjestämänä.

Lisätietoja palvelusta:

Palvelujohtaja Saija Laitinen, puh. 040 514 1990, sähköposti saija.laitinen@sunhoiva.fi

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita