Lähihoitajia kotihoitoon Kangasala- Pälkäne alueelle

Lähihoitajille töitä tarjolla!

Haemme timanttiseen tiimiimme lähihoitajia kotihoidon työtehtäviin!

SunUran Hoiva Oy tuottaa Kangasalan alueelle ikäihmisten kotihoitoon kuntien omaa palvelutuotantoa täydentävän hoitajavuokrauksen. Vuokrahoitajia tarvitaan esimerkiksi kuntien oman kotihoidon tuotannon henkilöstöresurssivajeen paikkaamiseen tai kotihoidon ruuhkahuippujen tasaamiseen.

Palveluja tarjotaan koko Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Lähihoitajan työtehtävät ovat aamu- ja iltavuoroja.

Etsimämme lähihoitaja on joustava ja yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen. Toivomme sinulta kiinnostusta vanhustyötä kohtaan sekä kokemusta ikäihmisten kotihoidosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lähihoitaja. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOP, KIPU, ja PKV). Lisäksi vastaanotamme tarvittaessa lääkenäyttöjä, mikäli ne sinulta uupuvat. Ajokortti katsotaan eduksi sekä oman auton käyttö (maksamme kilometrikorvauksen).

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä toiveidesi mukaan
  • Työehtosopimusta paremman palkkauksen
  • Runsaasti keikkaileville E-passin edut (E-passi sisältyy vakituisiin työsuhteisiin)
  • Työterveyshuollon palvelut

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan monipuolisista mahdollisuuksistasi tehdä töitä kanssamme. Odotamme yhteydenottoasi!

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse saija.laitinen@sunhoiva.fi ja niina.uimonen@sunhoiva.fi, p. 040 514 1990/Saija ja 050 3250127/Niina

! Missiomme on rekrytoida motivoituneita hoitajia toteuttamaan laadukasta hoitotyötä. Haluamme osaltamme olla reilu, joustava ja määrätietoinen työnantaja, joka kuuntelee, ohjaa, kouluttaa ja tukee henkilökuntaa. Me ymmärrä niin hoitajien kuin myös hoivapuolen tarpeita.

Palkkaus 16€/h + tes mukaiset lisät

Lähetä hakemus jo tänään!

Miten voisimme parhaiten auttaa Sinua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita